Rekryteringsfirmor Stockholm

Att hitta rätt person till rätt position är nu viktigare än någonsin. På Awexia Executice Search & Interim strävar vi efter att förstå både uppdragsgivare och sökandes behov för att skapa harmoniska arbetsrelationer.

Sedan tidigt 2000-tal har vi som arbetatar på Awexia Executive Search specialiserat oss på att hitta distinkta ledare och kvalificerade nyckelpersoner för alla nivåer inom kommunikation, försäljning, marknadsföring och PR. Genom våra beprövade rekryteringsmetoder och vår tillit till vår specialitet har vi skapat ett distinkt nätverk av sökande professionella redo för ert nästa uppdrag. Vi är passionerade över utmaningen att upptäcka de där speciella juvelerna som gör stor skillnad för våra uppdragsgivare på samma sätt som de gör skillnad för dem.

Idag kan ni hitta oss på våra kontor i Stockholm, Malmö, London och Helsingborg. Vare sig ni närmar er oss som kund eller sökande, kommer vi att se till att alla inblandade får en positiv upplevelse under hela rekryteringsprocessen.

Kvalitetsrekrytering

Med lång erfarenhet förstår vi exakt hur komplexa rekryteringsprocesser kan vara och hur svårt det kan vara att hitta den perfekta kandidaten för uppdraget. Vi förstår också att det aldrig har varit viktigare än nu och därför vill vi, som en professionell rekryteringsfirma i Stockholm, vara här för er. Med vår hjälp minskar ni risken för felrekryteringar och ökar era chanser att hitta rätt person för jobbet. Detta sparar er tid och energi att fokusera på er kärnverksamhet samtidigt som ni undviker att riskera kostsamma misstag.

Search & Headhunting

Våra konsulter har alla själva byggt upp robusta och relevanta nätverk av sökande. Vi söker, identifierar och kontaktar dem vi anser vara bäst lämpade. För att sedan presentera de bästa kandidaterna för er, avslutar vi vår search med en noggrann intervjuprocess.

Annonserad rekrytering

Genom att skapa noggrant formulerade annonser för era lediga positioner låter vi kandidaterna själva kontakta oss. Efter att ha utvärderat svar på annonserna väljer vi ut några för vidare intervjuer. De som vi anser har rätt kompetens kombinerat med rätt engagemang och motivation, presenterar vi sedan för er att välja mellan.

Interim

För de av er i Stockholm som behöver kvalificerad kompetens för ett kortare uppdrag, kan vi på Awexia assistera er med att hyra in en konsult med nödvändig kunskap. På detta sätt kan vi korta ner rekryteringsprocessen och ni behöver inte anställa någon.

Det finns många rekryteringsfirmor att välja mellan

Att anställa personal kan vara både utmanande och tidskrävande och det finns många rekryteringsfirmor. Företag som inte har tid att genomföra en rekryteringsprocess bör söka hjälp från en rekryteringsfirma när de behöver anställa personal. Idag finns det ett stort antal aktörer inom bemanning och rekrytering, vilket kan göra det svårt att veta vilken samarbetspartner som passar bäst för din verksamhet. Här är några tips för företag att tänka på när de väljer rekryteringsfirma:

Vilken av alla rekryteringsfirmor är bäst?

Det är omöjligt att peka ut en bästa rekryteringsfirma, det beror på era behov, krav och kompetensområden. För att hitta ett matchande företag som kan leda till ett långvarigt och givande samarbete kan det vara bra att undersöka några områden innan du väljer ett rekryteringsföretag:

  • Kundnöjdhet hos tidigare kunder
  • Liknande tillsättningar inom kompetensområdet
  • Målgrupp och kandidatnätverk
  • Det är också viktigt att välja en partner som ni kan föra en öppen dialog med och som använder sig av en rekryteringsprocess som passar era behov.

Awexia Executive Search och rekrytering

Varför ska man välja Awexia? Vi är experter på chefer, specialister och interim. Vi har en djup förståelse för denna målgrupp, vi vet vad som motiverar dem och hur vi når dem. När ni väljer Awexia får ni tillgång till vårt omfattande nätverk av kandidater.

Våra kunniga rekryteringskonsulter gör oss unika. De har bred kunskap inom sina respektive expertområden och vägleder er genom hela rekryteringsprocessen. Ni får hjälp med allt från kravprofilen för tjänsten, annonsering, executive search, intervjuer och urval.

Om Awexia Executive Search & Interim

Om Awexia Executive Search

Awexia tillhandahåller tjänster inom Executive Search och Interim Management. Vi hjälper våra kunder att hitta de framgångsrikaste ledarna och de bästa specialisterna. Bland våra kunder finns svenska och internationella företag, familjeägda företag och organisationer som alla delar det gemensamma synsättet. Kompetens och människor är vår viktigaste beståndsdel. Vi fokuserar på dina specifika behov, oavsett om du står inför störningar, sammanslagningar och förvärv, global expansion eller utmaningen att driva tillväxt. Vi strävar efter att förstå våra kunder, samtidigt som vi använder våra banbrytande sök- och urvalsfärdigheter för att hitta den bästa kandidaten för tjänsten.

Vill du veta mer?
Kontakta oss på info@awexia.com eller 010-524 22 30