Awexia fortsätter resan mot att vara ledande inom Executive Search

AWEXIA välkomnar idag Kristin Olofsson och Joel Ingmarsson som partners.

De kommer att vara drivande och ha en central position i att fortsätta utveckla våra högkvalitativa tjänster inom Executive Search och Interim Management. Kristin och Joel är båda väletablerade och välrenommerade inom detta expertområde.

Kristin Olofsson började i branschen 2011. År 2022 blev hon senior rekryteringskonsult hos Randstad Sweden. Hon har utvecklat ett koncept för Executive Search som bygger på sin unika expertis och en kundnära metodik. Kristin har även drivit eget företag inom kläddesign och har en kandidatexamen i beteendevetenskap.

Kristins passion är att hitta de bästa talangerna inom ledande befattningar, såsom VD, försäljningschef och inom supply chain.

Joel Ingmarsson är en erfaren ledare med flera strategiska roller bakom sig. År 2021 rekryterades han till Randstad Sweden som rekryteringskonsult för att bygga upp Executive Search i Uppsala. Han är präst i Svenska kyrkan och har arbetat som rådgivare till ärkebiskopen och kyrkoledningen.

Joel är ofta anlitad som gästtalare inom ämnen som rör ledarskap, arbetsgivarvarumärke och rekrytering.

– Vi på AWEXIA är oerhört stolta över att dessa stjärnor vill bli en del av oss och tillsammans med våra redan befintliga stjärnor bli både fler och ännu bättre, säger AWEXIAs grundare Fredrik Hammarwall.

Behöver ditt företag också hjälp med rekryteringar och Executive Search med högsta kvalitet och resultat som fokus? Kontakta då oss på Awexia!

Växel: 010-524 22 30

Fredrik Hammarwall, Founding partner
Mail: fredrik.hammarwall@awexia.com, Telefon: 076-318 36 06

Kristin Olofsson, Partner
Mail. kristin.olofsson@awexia.com, Telefon: 072-223 41 38

Joel Ingmarsson, Partner
Mail: joel.ingmarsson@awexia.com, Telefon: 072-221 18 46

Varmt välkommen till Awexia Executive Search!