Awexia fortsätter resan mot att vara ledande inom rekrytering och consulting.

Vi är glada och stolta att välkomna Erik Skotte till vår familj på Awexia Recruitment & Consulting som vår nya VD. Med sin imponerande erfarenhet och enastående ledarskapsförmåga är vi övertygade om att Erik kommer att ta vårt företag till nya höjder.

Han kommer fortsätta vår framgångsrika resa inom rekrytering och konsulttjänster. Eriks primära uppdrag kommer vara att skapa ett starkt, konkurrenskraftigt och framgångsrikt bolag med fokus på rekrytering och consultingverksamhet.

Erik har ett bevisad track record inom branschen och har visat sig vara en dynamisk och innovativ ledare. Hans dedikation till att bygga starka team, utveckla långsiktiga relationer med både kunder och kandidater samt sitt engagemang för att leverera exceptionell service är egenskaper som vi vet kommer att vara värdefulla för Awexia.

Med Eriks ledarskap ser vi fram emot att fortsätta att erbjuda skräddarsydda och effektiva rekryterings- och konsultlösningar till våra kunder och samtidigt skapa fantastiska karriärmöjligheter för våra kandidater.

Vi är jätteglada att Erik kommit till oss och vi ser att han med sin erfarenhet, driv och förmåga att skapa framgångsrika partnerskap med våra kunder kommer bidra till vår fortsatta tillväxt. Vi ser ett tydligt behov på marknaden av att skapa ett starkt erbjudande och företag som kan tillgodose våra kunders efterfrågan inom rekrytering och konsulttjänster.

Fredrik Jonsson, Styrelseordförande

Erik har de senaste 14 åren varit verksam i rekrytering- och bemanningsbranschen. Under denna tid har han hunnit med att vara VD för Logent Bemanning, Head of Sales på Randstad samt Key Account Director på Student Consulting.

Vi är övertygade om att under Eriks ledning kommer Awexia Recruitment & Consulting att fortsätta att vara en pålitlig partner för företag och en källa till inspiration och tillväxt för alla som är en del av vår gemenskap.

Vill du komma i kontakt med Erik så når du honom på;

Erik Skotte, VD Awexia Recruitment & Consulting
Mail: erik.skotte@awexia.com, Telefon: 076-623 23 52

Vill du komma i kontakt med oss på Awexia så når du oss på: 010-524 22 30

Varmt välkommen till Awexia!